Detroit, Michigan -- July 10, 2014 -- NACE | CARS 2014 is just a few short weeks away, and show management has released a comprehensive schedule of demonstrations on the Expo floor. NACE | CARS 2014 takes place at the Cobo Center in Detroit from July 30 to August 2. 

Registrations through Collision Repair magazine include a discount on your Conference or Expo pass, and be sure to join us for the special Canada Night event, held on the show floor. Please click here to register for NACE. 

Registration is not required for individual demos. 
 
Thursday, July 31
 
  9:30 AM Duplicating Factory Seams, 60 mins
10:00 AM NABC presents First Responder Emergency Extrication (FREE) program, 60 mins
10:00 AM Paint Demo, Spray Booth, 60 mins
10:30 AM Measuring Equipment Demo, 30 mins
11:00 AM I-CAR presents Rivet and Rivet Bonding, 45 mins
12:30 PM         Reducing Liquid Consumption, spray booth, 60 mins
1:30 PM         Fast Measuring for Accurate Estimation and Efficient Throughput, 90 mins
2:00 PM         NABC presents Recycled Rides Vehicle Donation, 30 mins
3:00 PM         I-CAR presents MIG Brazing and Spot Welding, 45 mins
3:30 PM         Disassembly/Assembly-Substrates, 60 mins
4:30 PM         Paint Demo, Spray Booth, 60 mins
5:00 PM         I-CAR presents Aluminum GMA (MIG) Welding, 45 mins
5:00 PM        Texture Matching Made Easy, Spray Booth, 60 mins
 
Friday, August 1
 
10:30 AM Paint Demo, Spray Booth, 60 mins
11:00 AM NABC presents Recycled Rides Vehicle Donation, 30 mins
11:30 AM Measuring Equipment Demo, 30 mins
12:00 PM         I-CAR presents Aluminum GMA (MIG) Welding, 45 mins
12:00 PM         Paint Demo, Spray Booth, 90 mins
12:30 PM         Bumper Repair, 60 mins
1:30 PM         Measuring Equipment Demo, 30 mins
2:00 PM         NABC presents First Responder Emergency Extrication (FREE) program, 60 mins
3:00 PM         I-CAR presents Carbon Fiber, 45 mins
3:30 PM        Disassembly/Assembly-Substrates, 60 mins
4:30 PM        Paint Demo, Spray Booth, 60 mins
5:00 PM         I-CAR presents Rivet and Rivet Bonding, 45 mins

 

Preview Our Magazines